Om oss 2017-10-24T07:56:30+00:00

Om Clever Health

Clever Health er en app som følger din risiko for prostatakreft. Tjenesten kombinerer personlig medisin og ekspertise for å gi deg oppfølgingen du trenger.

Vi ønsker å gjøre enkel og trygg helseoppfølging tilgjengelig for alle.

Informasjon

Ved å bygge en profil av dine blodprøvesvar og helsedata over tid kan vi opprette en god og sikker innsikt i din unike helsesituasjon.

Oppfølging

Vi kombinerer medisinsk spesialkompetanse med din helseprofil for å gi deg oppfølgingen og rådene du trenger.

Helsefordeler

Målet er å oppnå trygghet vedrørende din helse. Du kobles til rett behandling til rett tid – samtidig som du unngår unødvendig behandling.

Clever Health teamet

Teamet bak Clever Health har til felles at vi ønsker å gjøre en forskjell innen helse. Laget vårt består av medisinske spesialister, designer, utviklere og teknologer.  

Clever Health rød logo

Medisinsk team

Urolog i hvit frakk med briller

Einar Christiansen, MD
Chief Urologist

Einar Christiansen er spesialist i urologi og generell kirurgi, med over 30 års erfaring med diagnostikk, behandling og oppfølging av menn med prostatakreft.

Nils Raabe

Nils Raabe, MD. PhD
Medisinsk rådgiver, onkolog

Dr. med. Nils Raabe er tidligere overlege ved onkologisk avdeling på Radiumhospitalet. Dr. Raabe er spesialist i indremedisin og onkologi.

Anders Angelsen

Anders Angelsen, MD.PhD
Medisinsk rådgiver, urolog

Dr. Med. Anders Angelsen er spesialist i urologi og generell kirurgi, og har mer enn 25 års erfaring som overlege i urologi ved St. Olavs Hospital, professor i urologi/kirurgi ved NTNU.

Bjørn Brennhovd

Bjørn Brennhovd, MD
Medisinsk rådgiver, overlege

Bjørn Brennhovd er overlege ved kirurgisk avdeling ved Radiumhospitalet (OUS). Han har siden 2005 vært teamleder ved robotassistert radikal prostatektomi.

Ian Mills

Ian Mills, PhD
Medisinsk rådgiver

Dr. Ian Mills er forsker ved Queens University i Belfast. Han var fra 2010 til 2016 gruppeleder for prostatakreftforskning ved Norsk senter for Molekylærmedisin ved UiO.

Operasjonelt team

CEO av Clever Health Jon-Bendik Thue

Jon-Bendik Thue

CEO

Jon-Bendik Thue er Administrerende direktør i Clever Health. Han kommer fra stillingen som Vice President Datacenter Business i Basefarm. Jon-Bendik har en MBA fra HEC Paris, og en Bachelor of Commerce fra University of Toronto.

Arne Petter Omholt

Arne Petter Omholt

CPO

Arne Petter har ansvaret for produktutviklingen i Clever Health. Han har vært med på flere selskapsetableringer, deriblant Basefarm og T-Rank, og driver fortsatt T-Rank. Arne Petter har en Master of Science i Databehandling fra Universitetet i Oslo og et år på BI.

Kent Vilhelmsen

Kent Vilhelmsen

CTO

Kent Vilhelmsen har det tekniske ansvaret i Clever Health. Han jobber også som Head of Development i Schibsted Norway. Han har en Bachelor of Science fra Universitetet i Oslo og en Master of Management fra BI.

Julian Hjallum

Julian Hjallum

UX/UI lead

Julian Hjallum har ansvar for brukeropplevelse og informasjonsdesign hos Clever Health. Han er utdannet ved HiOA og har jobbet som konsulent med fokus på webutvikling.

Styremedlemmer

Dag Wigum

Styrleder

Erik K. Normann

Styremedlem

Preben Hjallum

Styremedlem

Helge Simonnes

Styremedlem

Aleksander Rosinski

Styremedlem

Logoen til trkgroup
Logoen til inven2Logoen til gture

Investorer